Wednesday, August 26, 2009

رسواترین نمایش دادگاهی در سی سال اخیر

چهارمین جلسه محاکمه فعالان سیاسی و مطبوعاتی معترض به انتخابات 22 خرداد روز گذشته در حالی در شعبه 15 دادگاه انقلاب برگزار شد که این فعالان زندانی به جای دفاع از خود به ارائه شهادت علیه خود و دوستان و همفکرانشان پرداخته و از رفتار بازجویان و زندانبانان ابراز رضایت کردند.

این جلسه دادگاه که به ریاست قاضی صلواتی و بدون حضور خبرنگاران داخلی و خارجی برگزار شد همچون سه جلسه پیشین، تنها از سوی خبرنگاران رسانه های حامی دولت پوشش خبری داده شد و دقایقی از قرائت متن کیفر خواست نگذشته بود که خبرگزاری فارس متن کامل آن را منتشر نمود. از سوی دیگر خانواده های فعالان سیاسی حاضر در دادگاه نیز اجازه حضور در دادگاهی که عنوان می شود علنی است نیافتند.

در این جلسه محاکمه سعید حجاریان، بهزاد نبوی، محسن میردامادی، سعید لیلاز، احمد زیدآبادی، محسن صفائی فراهانی، فیض‌الله عرب سرخی، عبدالله رمضان‌زاده، محسن امین زاده، مصطفی تاج زاده، سعید شریعتی، کیان تاجبخش، علی تاجرنیا، صادق نوروزی، شهاب طباطبائی، هدایت ‌آقایی، مسعود باستانی، حمزه غالبی، محمد قوچانی و محمد رضا جلایی پور حضور داشتند.

استعفای سعید حجاریان و سعید شریعتی از حزب مشارکت

روز گذشته در جلسه دادگاه سعید حجاریان و سعید شریعتی در حالی از عضویت در حزب مشارکت استعفا دادند که پروژه انحلال احزاب اصلاح طلب گامی جدی تر در دادگاه دیروز برداشت به طوریکه نماینده دادستان رسما خواهان انحلال این احزاب شد. همچنین فرایند دادگاه از ادعای انجام انقلاب مخملی گذشته و فعالان سیاسی بازداشت شده ناچارند از تمام کارهای کرده و ناکرده خود در سالهای قبل از انتخابات نیز توبه کرده و از احزاب متبوعه خود استعفا کنند.

براساس گزارش ها روز گذشته متنی منتسب به سعید حجاریان، تئوریسین برجسته جبهه اصلاحات، توسط سعید شریعتی، عضو جبهه مشارکت قرائت شد. در این متن که بعد از تقاضای اشد مجازات برای حجاریان از سوی نماینده دادستان، توسط شریعتی قرائت شد، حجاریان از عضویت در جبهه مشارکت که خود از بنیانگذاران آست «استعفا» داده و از مردم "عذرخواهی" کرده است.

اقدام علیه امنیت ملی، جعل و تقلب در انتخابات، ارتباط با عوامل بیگانه، تخریب دولت قانونی، همکاری با شبکه‌های انگلیسی و فارسی ضدانقلاب، توهین به رهبر معظم انقلاب و مسئولان نظام اتهاماتی است که از سوی نماینده دادستان روز گذشته به سعید حجاریان نسبت داده شده است. همچنین حضور در تجمعات غیرقانونی، ایجاد اغتشاش، انتشار نامه‌های مجعول، تهمت، افتراء، توهین و مطالب کذب نسبت به نهادهای کشور، ملاقات و مذاکره با جان کین مغز متفکر انگلیس و موثرترین فرد در تئوری سیاسی انگلیس و تئوریسن در از هم پاشیدن کشورهای اروپای شرقی و ارتباط با یکی از اعضای بیناد سوروس اتهامات دیگر این عضو ارشد جبهه مشارکت است. نماینده دادستان دیروز هنگان قرادت کیفرخواست فاش کرد که دلايل اتهامات حجاریان، گزارش و تحقيقات قراردگاه ثار الله، بوده است.

بر اساس این متن منتسب قرائت شده در دادگاه به حجاریان، او با بیان اینکه حوادثی که در جریان انتخابات اخیر و پس از آن روی داد قلب همه دلسوزان سرنوشت کشور را به درد آورده، نوشته است: شعارهای وهن آلود، قانون شکنی و صدمه به اموال و حتی قتل و جرح در این روند دشمنان این مرز و بوم را به طمع انداخت که شاید بتوانند از این آب گل آلود ماهی مراد صید کنند.

حجاریان گفته است: من به شخصه، خود را از این همه جور و عدوان که بر مردم و نظام اسلامی‌مان رفته، بری می‌دارم و انزجار و تنفر خود را از کلیه تحرکات که امنیت کشور را به خطر انداخته، ابراز می‌کنم

او همچنین، خود را به ارائه تحلیل های ناصواب متهم کرده و با عذرخواهی از ملت ایران، عنوان کرده که به واکاوی علل موضعگیری های خود در خلال ده پانزده سال اخیر پرداخته که نتیجه این واکاوی را در این اعتراف نامه مطرح می سازد.

براساس این متن منتسب به حجاریان، او گفته است که لازم می داند التزام عملی خود را به قانون اساسی و فرمایشات مقام معظم رهبری اعلام دارد و اگر از سر تقصیر یا قصور به ارکان نظام جسارتی روا داشته است، حلالیت بطلبد

این چهره برجسته جریان اصلاح طلبی در این متن منتسب به او اعلام کرده از مراجع فکری حزب مشارکت بوده که به انحراف حزب از مشی حضرت امام و قانون اساسی و مرامنامه حزب منجر شده و در نتیجه حزب را جایگاه مناسبی برای خود نمی داند و از آن استعفا می دهد.

حجاریان سپس با شرح سابقه فعالیت خود به عنوان یک نظریه پرداز سیاسی به انتقاد از نظریه های سیاسی ماکس وبر پرداخته و آنها را بی ارتباط با شرایط ایران توصیف کرده است. او گفته که نظام ولایت فقیه، مشروعیت خود را از ناحیه امام زمان (عج) می گیرد.

این چهره اصلاح طلب، تدریس علوم انحرافی در دانشگاه ها، دسترسی دانشگاهیان به کتب و منابع علمی متنوع، استخدام اساتید تحصیل کرده به خصوص تحصیلکردگان در دانشگاه های خارج را عامل رواج دیدگاه هایی توصیف کرده که با شرایط ایران سازگاری ندارد.

حجاریان سپس از شورای انقلاب فرهنگی و مسئولان آموزش عالی جمهوری اسلامی به دلیل جلوگیری نکردن از دسترسی دانشگاهیان به متون علمی خارجی و تدریس آنها انتقاد و نتیجه گیری کرده که تدریس نظریه های علوم انسانی در دانشگاه های ایران یکی از عوامل ضایعات و صدمات به اموال عمومی در جریان انتخابات اخیر بوده است

بعد از قرائت متن منتسب به حجاریان توسط شریعتی، صلاحی، وکیل مدافع تسخیری حجاریان اعلام کرد که موکلشمعترف شده كه به علت فقدان منابع فارسي مقالات خود را با رجوع به منابع اصلي تهيه كرده و تحت تاثير آنها مرتكب اشتباه شده است لذا نيات او بر تقصير نبوده و سوءنيت نداشته است.

صلاحی به گفته دختر سعید حجاریان از دوستان نزدیک قاضی مرتضوی بوده و دادستان تهران او را بع عنوان وکیل تعیینی حجاریان انتخاب کرده است. این در حالیست که حجاریان خود وکیل داشته اما دادستان تهران اجازه دفاع از حجاریان را به وکلای خود او نداده است.

صلاحی در خصوص اتهام توهین به مقامات گفت: وهين بايد صورت علني داشته باشد و كسي كه مورد توهين قرار مي گيرد در حين انجام وظيفه بوده و عمل توهين بايد توام با قصد و عمد باشد. از طرفي وضعيت جسمي موكل مانع توهين علني و شفاهي است زيرا او قادر به تكلم صحيح نيست استعفای دردمندانه سعید شریعتی، عضو جبهه مشارکت و از بازداشت شدگان بعد از انتخابات نیز از عضویت در این حزب استعفا د اد. او دیروز در دادگاه اعلام کرد که شجاعانه و دردمندانه از عضویت در جبهه مشارکت ایران اسلامی استعفا کرده است.

او با بیان اینکه با او به خوبی رفتار شده است خطاب به آیت الله خامنه‌ای گفت که در جریحه‌دار کردن دل و جان شما خود را قاصر و شرمسار می‌دانم.

شریعتی عنوان کرد: من اعترافی افتخارآمیز می‌کنم که به جمهوری اسلامی متکی به نظریه فقهی ولایت فقیه و مصداق صادق و لایق آن در زمان حاضر یعنی حضرت آیت‌الله سید علی خامنه‌ای اعتقاد کامل دارم.

او سپس تاکید کرد که هر خبر و نقلی که پیش یا پس از این توسط هر شخص و گروهی در ارتباط با من بیان شود، چنان‌چه خلاف این گفته‌ها باشد، کذب محض، مضحک و موجب ضمه و معصیت خداوند است.

شریعتی در بخشی دیگری از سخنان خود، تعجیل و تحریک شدگی را یکی از اشتباهات میرحسین موسوی خوانده که در مواجهه با انتخابات و به دلیل برخی گزارش‌ها ادعای "فوق‌العاده بزرگ" تقلب را مطرح کرده است.

به گفته شریعتی، دو عارضه توهم و استغنا در میرحسین موسوی، موجب اصطکاک‌های فراوان و زمینه‌ساز تحریک‌پذیری در رویارویی با نتایج انتخابات شد. او همچنین ورود نابهنگام و ناهماهنگ، بدون برنامه تبليغاتي و بدون چشم‌انداز روشني براي چگونگي اداره كشور در ‌آينده را دیگر اشتباه موسوی خواند و گفت که این امر موجب شگفت‌زدگي، سردرگمي و به هم ريختن برنامه انتخاباتي اصلاح‌طلبان شد او گفت: ريشه‌ي اصلي رخدادهاي غم‌انگيز اخير، انتشار و دامن زدن به شايعه تقلب گسترده در انتخابات بود، ادعايي فوق‌العاده بزرگ و مسئوليت‌آور با تكيه بر حداقل مستندات و صرفا بر اساس شايعات، اخبار ناموثق و گزارشات نادقيق. من نه در اينجا بلكه از پيش معتقد بودم كه در انتخابات تقلب نشده است به اين معنا كه اعداد و ارقام اعلام شده با تقريب معقول و مرسوم همه انتخابات‌ها همين است.

هیچ کس نمی تواند بین ما و نظام فاصله اندازد

هدایت الله آقایی، عضو حزب کارگزارن سازندگی نیز در جلسه دیروز دادگاه گفت: متاسفم كه امروز بايد پاسخگوي اتهاماتي باشم كه مانند يك خط فرضي بين من و نظام ايجاد شده است و من اگر بتوانم مشكلات ناشي از اين اتهامات را تحمل كنم اما اين فاصله بين من و نظام برايم قابل تحمل نيست و اعلام مي‌كنم كه هيچ كس نمي‌تواند بين ما و نظام جدايي بيندازد چرا كه ما به اين نظام تعلق داريم.

اقدام علیه امنیت کشور، فعالیت تبلیغی علیه نظام، اخلال در نظم عمومی و ایجاد بلوا و آشوب، تحریک و تشویق مردم به اخلال و تخریب اموال عمومی، توهین و هتک هرمت مسئولان نظام به ویژه مقام معظم رهبری، پرداخت رشوه و تحصیل مال از طریق غیر مشروع، واگذاری معدنی در اراک و سوء استفاده از شرکت مس، اتهاماتی است که از سوی نماینده دادستان تهران به این عضو حزب کارگزاران سازندگی نسبت داده شده است.

او با بیان اینکه انتخابات دهم ریاست جمهوری از روز آغاز دولت نهم شروع شد، عنوان کرد: اگر قبلا تصور می‌کردیم بهشتی هستیم، اکنون یک درجه سقوط کردیم و باید به آن اعتراف کنیم. باید ببینیم خدا چه تصمیمی می‌گیرد و ما چگونه باید جبران کنیم و باز به خانه اول برگردیم. او نیز عنوان کرد که ما مقصر هستیم و اشتباه کردیم.

مهدی هاشمی همه کاره سایت جمهوریت

حمزه کرمی، دیگر بازداشت شده بعد از انتخابات نیز با عذرخواهی از آیت‌الله خامنه‌ای و مردم، از دادگاه تقاضای عفو و بخشش کرد. او با بیان اینکه مهدی هاشمی رفسنجانی، اعتقادی به انتخابات نداشت گفت که با فشارهای مهدی هاشمی، سایت جمهوریت به سایتی "تندرو و شاختارشکن" تبدیل شد.

به گفته او، پرسنل سايت جمهوریت با چاپ شبنامه در ستادهاي ميرحسين موسوي و توزيع آنها، به تخریب خدمات دولت و منفی‌بافی درباره عملکرد دولت نهم می پرداختند. کرمی به نقل از جاسبي، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت كه بايد هر كاري انجام دهيم تا هر كسي به غير از احمدي نژاد رئيس جمهور شود.

او با اعلام این‌که در سایت جمهوریت مسئولیت مستقیمی نداشته و در اصل مهدی هاشمی مدیر رسمی بوده است، گفت که انتشار "شب‌نامه" علیه احمدی‌نژاد را ناجوانمردانه می‌دانسته و با آن مخالفت کرده است.

حمزه کرمی سپس مهدی هاشمی را متهم کرد که در جریان انتخابات قصد داشت اسناد محرمانه‌ای را منتشر کند.

دفتر سایت جمهوریت در دانشگاه آزاد

مسعود باستانی، روزنامه نگار بازداشت شده بعد از انتخابات نیز با اشاره به گردانندگي سايت جمهوريت توسط مهدي هاشمي رفسنجاني و نيز استقرار اين سايت در محل دانشگاه آزاد گفت: دفتر اين سايت در يكي از دفاتر دانشگاه آزاد مستقر بود و مبالغي كه به ما ارائه مي‌شد از طريق چكي از سوي دانشگاه آزاد بود.

وي سايت جمهوريت را اطاق جنگ رواني عليه مسئولين نظام دانست و گفت كه در اين سايت با درج اخباري نادرست و نمايش ناكارآمدي دولت نهم اقدام مي‌كرد.

باستانی با بیان اینکه با سایت روزآنلاین و رادیو فردا و رادیو چکاوک و هفته نامه شهربان همکاری داشته گفت که محورهای کاری این رسانه ها حمله به عملکرد چهارساله دولت و نهادهای شورای نگهبان، نیروی انتظامی، بسیج و سپاه، تضعیف احمدی‌نژاد، ایجاد شبهه خطرآفرین بودن تصمیمات دولت و شبه‌افکنی در انتخابات بود.

فعاليت تبليغي عليه نظام، اقدام عليه امنيت كشور، جاسوسي و ارسال اخبار و اطلاعات خلاف واقع عليه نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران و به نفع گروهكهاي معاند و ضدانقلاب، نشر اكاذيب بقصد تشويش اذهان عمومي و توهين و افتراء به مسئولان عاليرتبه نظام، فعاليت تبليغي عليه نظام واخلال در نظم عمومي از طريق بلوا و آشوب اتهاماتی است که در کیفرخواست به باستانی نسبت داده شده است.

باستانی در جلسه دیروز دادگاه عنوان کرد هم‌اکنون از عملکردم نادم و پشیمان هستم و از درگاه خدا، رهبری و مردم درخواست عفو بخشش دارم؛ به خاطر احتیاجات مالی تحت سوءاستفاه و اغراض شخصی عده‌ای قرار گفتم که از اغراض آنان اطلاع نداشتم.

اتهام، مصاحبه با بی بی سی

شهاب الدين طباطبايي عضو شوراي مركزي و مسئول شاخه جوانان حزب مشاركت و رئيس ستاد 88 گفت: اطرافيان موسوي دائما مي‌گفتند كه وي حتما رأي مي‌آورد كه اين امر موجب شد تا از همان اول فعاليت‌هاي انتخاباتي، موسوي و اطرافيانش دچار عارضه توهم پيروزي شوند.

او از سوی دادستان به اقدام عليه امنيت کشور، فعاليت تبليغي عليه نظام از طريق شرکت در تجمعات غيرقانوني و ايجاد شبهه جعل و تقلب در نتيجه انتخابات، اخلال در نظم عمومي از طريق بلوا و آشوب، مشارکت در تخريب و احراق اموال دولتي، عمومي و خصوصي، نشر اکاذيب بقصد تشويش اذهان عمومي و توهين و هتک حرمت به نهادها و ارگانها و مسئولين محترم نظام متهم شده است.

شهاب الدین طباطبایی گفت: دو روز قبل از انتخابات نظر سنجي از سوي حزب كارگزاران با محوريت علي هاشمي مبني بر پيروزي قطعي ميرحسين موسوي در دور اول انتخابات انجام شد كه اين امر حاصلش دو روز قبل از انتخابات شبهه قطعيت پيروزي وي در انتخابات بود.

وي با بیان اینکه تأكيد موسوي بر ابطال انتخابات و دعوت از مردم براي حضور در تجمعات ريسك او بود، حضور در دو تجمع غير قانوني و نيز ارتباط و مصاحبه با رسانه هاي بيگانه را قبول كرد و گفت: اشتباهاتم را مي‌پذيرم اما از رهبري انقلاب، مردم و دادگاه تقاضا دارم كه رافت اسلامي را در مورد من انجام دهند. چرا كه من هيچ گاه به فكر اقدام عليه نظام نبوده‌ام. وي افزود: مصاحبه‌ام با بي بي سي درباره تجمعات را قبول دارم.

دولت سازندگی شروع کننده استحاله فرهنگی

کیان تاجبخش، دیگر بازداشت شده بعد از انتخابات بود که در جلسه دیروز دادگاه گفت: دولت سازندگي شروع برنامه استحاله فرهنگي بود.

بر اساس ادعا نامه تاجبخش به تاجبخش به اقدام عليه امنيت کشور از طريق عضويت در شبکه اينترنتي مربوط به گري سيگ عضو سازمان سيا و عناصر بيگانه درجهت تحريک مردم به آشوب و اغتشاش در انتخابات رياست جمهوري، جاسوسي و ارتباط با عناصر بيگانه عليه نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران، قبول سمت مشاوره بنياد برانداز سوروس در ايران در جهت طراحي براندازي نرم عليه نظام جمهوري اسلامي ايران، فعاليت تبليغي عليه نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران از طريق شرکت در تجمعات غيرقانوني و ايجاد شبهه جعل و تقلب در نتيجه انتخابات و سلب اعتماد عمومي نسبت به حاکميت و مراجع رسمي کشور، اخلال در نظم عمومي از طريق بلوا و آشوب و حرکات غيرمتعارف و ايجاد ترس و وحشت در جامعه متهم شده است.

او با بیان اینکه پروژه براندازي نرم با انتخابات دهم كليد خورد اما با هوشياري مردم، مسئولين و رهبري اين پروژه براندازي نرم ناكام ماند، گفت : فت: بعد از اتمام جنگ تحميلي شاهد سه نوع جريان و شيوه از نوع براندازي بوده‌ايم كه عبارتند از شيوه استحاله فرهنگي، شيوه استحاله سياسي و نافرماني مدني كه مربوط به انقلاب مخملي است.

تاجبخش در خصوص مصاديق اين نوع شيوه‌هاي براندازي اظهار داشت: در دوره دولت سازندگي شاهد شروع برنامه استحاله فرهنگي بوده‌ايم در آن زمان از طريق شهرداري تهران و تاسيس روزنامه همشهري جذب نخبگان به سمت معرفي ارزش‌هاي مدرن شهري حركت مي‌كرد كه نهايتا از طريق همين ارگان از دولت اصلاحات حمايت مي‌شد.

وي در خصوص دومين مصداق از شيوه‌هاي براندازي اظهار داشت: زماني كه كرباسچي در شهرداري بود، از طريق شهرداري شيوه جديد استحاله فرهنگي در كل شهر تهران و بعد هم به بقيه شهرها اشاعه مي‌شد آنچه كه شواهد نشان مي‌دهد اين است كه آن برنامه‌ها كه در زمان دولت سازندگي اتفاق افتاده مستقيما توسط قدرت‌هاي آمريكايي پشتيباني مي‌شده است و اين فرآيند نهادينه شده يك فرآيند دراز مدت بوده است.

اين متهم در خصوص مصاديق ديگر از نوع براندازي تصريح كرد: يكي ديگر از اين مصاديق سفر عطريانفر به دعوت از بنياد سورس به نيويورك و ملاقاتش با شخص سورس مي‌باشد كه نقطه عطف همكاري نيروهاي داخلي و خارجي تلقي مي‌شود. همچنين راه‌اندازي مجله گفتگو كه مفاهيم جامعه مدني و ليبراليسم را معرفي مي‌كرد و خود را نماينده اين تفكر به جامعه عرضه مي‌داشت.

وي ادامه داد: يكي ديگر از اين مصاديق نقد اقتصاد ناكارآمد جمهوري اسلامي بود كه هدفش ناكارآمد جلوه دادن دولت بوده است.

ادعانامه؛ سازمان مجاهدین انقلاب و جبهه مشارکت منحل شوند

نماینده داستان در ادعانامه در جلسه دیروز دادگاه، با متهم کردن سازمان مجاهدین و جبهه مشارکت به دست داشتن در کودتای مخملی علیه نظام جمهوری اسلامی، مواضع سیاسی آنها را همسو با دشمنان ایران اعلام کرد.

بر اساس این ادعانامه، جبهه مشارکت مرعوب آمریکا، دارای تفکراتی توهم‌آلود، دارای روابط با نمایندگان کشور‌های بیگانه و مرموز، دارای عملکرد ناهنجار، دارای انحراف عمیق از اسلام و خائن به مردم و نظام جمهوری اسلامی معرفی شده است.

در این کیفرخواست که به گفته نماینده دادستان، ادعا ها بر مبنای "گزارش منابع موثق و اعترافات متهمین " مطرح شده، آمده است: با وجود هشدارهای مسئولین عالی رتبه نظام برخی احزاب از قبیل حزب مشاركت، سازمان مجاهدین انقلاب و كارگزاران كماكان راه قبلی را ادامه داده و با وجود اینكه همه می دانند امكان تقلب باوجود سازو كارهای مردمی و قانونی وجود ندارد. این احزاب برای نهادینه كردن این شایعه و باوراندن هرچه بیشتر آن به مردم با بدعت گذاری، كمیته موسوم به صیانت از آراء را در راستای ترویج شایعه تقلب در انتخابات تشكیل داده و حتی بعضی عناصر آن از بیان ضرورت حضور ناظران خارجی كه مخدوش كننده استقلال و حاكمیت ملی مردم ایران است ابایی نداشتند.

ادعانامه در خصوص ستاد قیطریه ادعا کرده است که این ستاد منشاء فعالیت های غیر قانونی گسترده مانند پخش شایعات، تخریب علیه سایر كاندیداها، راه اندازی و هدایت گروههای غیر قانونی و كشیدن آنها به خیابانها، راه‌اندازی شبكه تلویزیونی غیرقانونی، ارتباط با ایستگاه پخش تلویزیون بی بی سی فارسی و آغازگر و هدایت كننده اغتشاشات و درگیریهای خیابانی شد و نقش اساسی در سوق دادن جریان یكی از كاندیداهای ناكام به سمت افراطی گری و آشوب داشت.

در ادعانامه کسانی که به ستاد قیطریه حمله کرده بودند، ماموران نیروی انتظامی ذکر شده اند. این در حالیست که ماموران امنیتی در همان موقع مهاجمان را مجرم و رسانه های دولتی، انها را عوامل خودسر خوانده بودند.

در کیفرخواست آمده است: ماموران انتظامی برای بستن این شبكه غیر قانونی به محل مراجعه نمودند كه با مقاومت و سپس گروگانگیری توسط عوامل ستاد مواجه شدند سپس مسئولان ستاد قیطریه با فراخوان هواداران خود كه از پیش برای درگیری آماده شده بودند، تلاش كردند راه را براعمال قانون توسط ماموران ببندند و این تجمع شروع اغتشاشاتی بود كه بسیاری از دستاوردهای امنیت ملی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی این انتخابات شكوهمند را به آتش كشید.

در ادعانامه به نقل از محسن امین زاده ادعا شده است که او گفته عده ای از مامورین اینجا ریخته اند و دارند بازرسی می كنند. خبر این جمله پخش شده چند هزار نفر جلوی ستاد جمع شده اند. خوب شد كه اینها آمده اند، احتمالاً پیروزی موسوی اعلام می شود و اینها می توانند به بزرگراه صدر بروند و از آنجا كل اتوبانها تحت تاثیر قرار می گیرد، اگر هم موسوی اعلام نشد حتماً بعنوان اعتراض به خیابانها می ریزیم.

در این کیفرخواست مطالبی به نقل از حجاریان، امین زاده، تاجزاده، رمضان زاده، محمد رضا خاتمی، محمد علی ابطحی، صفایی فراهانی، جلایی پور، زهره آقاجری، فریده ماشینی و الهه کولایی گنجانده شده است.

در بخشی دیگر از کیفرخواست مورد ادعا، حزب مشارکت متهم به هم نوایی با دشمن شده و نماینده دادستان به برخی از مواضع این حزب و اعضای آن درباره مسائل سیاسی، دیپلماتیک و هسته‌ای در سال‌های اخیر اشاره کرده و نتیجه گرفته است که جبهه مشارکت در موضوع فعالیت‌های هسته‌ای «در صدد بود تا راهی برای نفوذ دشمنان سلطه‌گر باز کند و فضا را برای محروم شدن ملت ایران از حق مسلم انرژی هسته‌ای و به هدف رسیدن سلطه‌گران اجنبی باز کند.

نماینده دادستان درباره سازمان مجاهدین انقلاب نیز با اشاره به بیانیه های این سازمان نتیجه گرفته که سازمان مذکوربه دنبال تضعیف ارکان نظام، حمله به شورای نگهبان، حمله به دیگر نهادهای انقلابی، مستمسک سازی برای دشمنان و حمله به مقدسات و مبانی اعتقادی شیعه بوده است.

نماینده دادستان سپس به صراحت خواهان انحلال دو حزب مشارکت و مجاهدین انقلاب شد.

او در بخش دیگری از کیفرخواست ادعا کرد: یحیی‌ کیان‌ تاجبخش با جاری کردن کلمه الله بر زبان، با ابراز علاقه از بازجوی خود، طهارت و نماز آموخته و در حال حاضر از روی کاغذ نمازش را می‌خواند.

روند دادگاه اشتباه است

پس از پایان جلسه چهارم دادگاه، عبدالله رمضان زاده، عضو جبهه مشارکت و سخنگوی دولت سید محمد خاتمی اعلام کرد که فکر می‌کنم روند دادگاه در یک مسیر و روند اشتباه است، یک اختلاف نظری بین جناح‌های سیاسی بوده و ما مخالف دولت نهم بوده‌ایم. من معتقدم برنامه‌ها و روش‌‌های اجرایی دولت اشتباه بوده و بازهم اگر دولت دهم همان شیوه را ادامه دهد با آن مخالفت خواهم کرد و باز هم طرفدار جمهوری اسلامی خواهم بود.

وی در پاسخ به این سوال که در کدام مکان زندانی بودید گفت: به ما گفته‌اند که نگوییم و البته من در انفرادی بودم و این هفتاد و چهارمین روز حضور من در انفرادی است.

وی با بیان اینکه در خیابان و بدون هیچ حکمی بازداشت شده است گفت: من با کیفرخواست عمومی که در دادگاه اول توسط معاون دادستان قرائت شد مخالفم و دلیل مخالفتم این است که این یک اختلاف درون جناح‌های سیاسی بوده و نباید این به پای اختلاف یک جناح با نظام گذاشته شود ما همه نیروهای نظام بوده‌ایم و این اختلاف بین دو جناح سیاسی بوده و حل هم می‌شود و من با کیفرخواستی که بخواهد یک جناح را در مقابل نظام قرار دهد، مخالفم رمضان زاده گفت که در 74 روز گذشته، فقط 4 بار تلفنی و تنها چند دقیقه با خانواده‌اش صحبت کرده است.

محسن صفایی فراهانی نیز در حاشیه جلسه دادگاه گفت:استحاله سیاسی و فرهنگی در کشور وجود دارد و اگر ادامه داشته باشد بنده فعالیت سیاسی نخواهم کرد.

وی افزود:اقدامات احمدی نژاد طی 4 ساله گذشته باعث شد که در اقتصاد مشکلات خرد کشور حل شود، نقدینگی‌ای که تزریق شد مشکلات را مقطعی حل کرد.

عضو جبهه مشارکت در خصوص راهپیمایی های بعد از انتخابات گفت: بنده اصلا اعتقادی به راهپیمایی در کشورهای جهان سوم ندارم و در هیچ یک از این راهپیمایی نیز شرکت نکردم.

وی در خصوص حمایت هایش از میرحسین موسوی نیز گفت: بنده به خاطر اینکه حزب از میرحسین حمایت کرد دست به فعالیت‌های انتخاباتی در این راستا زدم.

No comments:

Post a Comment